BA EN DE

Parcele za kampiranje

Kamp kućice / kamper / šator

Kamp raspolaže sa 20 parcela za kampiranje sa strujom. Parcele se nalaze u 2 reda direktno uz rijeku Unu

Drveni bungalov

Bungalov veličine 30m2 za 3-5 osoba (2 zasebna kreveta u prizemlju te bračni krevet i odvojeni krevet na galeriji). Ima vlastitu kuhinju (frižider/štednjak) i kupaonu (tuš/wc). Ispred bungalova se nalazi stol i dvije klupe te suncobran koje gosti imaju na raspolaganju.

Drvene kućice

Drvene kućice veličine 16m2, za 2-4 osobe, (1 bračni krevet+2 kreveta na kat), vlastiti wc s umivaonikom i mala kuhinja sa frižiderom. Gosti koriste sanitarni čvor kampa za tuširanje. Kamp u ponudi ima dvije kućice, ispred svake kućice se nalazi stol i dvije klupe koje gosti imaju na raspolaganju. 

Drvene kolibe

Kolibe za prenoćište za najviše 4 osobe, imaju dva odvojena bračna kreveta sa posteljinom i struju te besplatni wi-fi. Gosti koriste sanitarni čvor kampa (wc/tuš). Ispred svake kolibe se nalazi stol i dvije klupe koje gosti imaju na raspolaganju. Kamp u ponudi ima tri identične kolibe.

Drvena koliba mala

Mala koliba za prenoćište 1-2 osobe. Koliba ima jedan bračni krevet sa posteljinom i struju te besplatni wi-fi. Gosti koriste sanitarni čvor kampa (wc/tuš). Ispred  kolibe se nalazi stol i dvije klupe koje gosti imaju na raspolaganju. Kamp u ponudi za najam ima jednu malu kolibu.

Drvena kapsula

Veličina unutrašnjosti je 2x3m, a drveni pod presvučen tapisonom. Krov i zidovi su izrađeni od drvene lamperije i u  kućici se nalaze 2 madraca sa posteljinom koja mogu biti postavljena zajedno ili odvojeno. Po potrebi postoji mogućnost dodavanja dodatnog madraca i posteljine za spavanje. Gosti koriste sanitarni čvor kampa (wc/tuševi). Ispred kapsule se nalazi stol i dvije klupe koje gosti imaju na raspolaganju. 

Sanitarni čvor

Gosti kampa imaju na raspolaganju komforan sanitarni čvor koji sadrži: